Tere, mul on üks küsimus, kas keegi oskab öelda, kuidas vältida liigset koristamist kodus? Ma ei tea, kuidas see igal nädalal aina rohkem aega võtab. Kas on mingeid lihtsamaid nippe, kuidas kodu korras hoida, aga ilma liiga palju vaeva nägemata? Aitäh!
Re: Elu Hakkid: Kõik, mida teadma pead!
Кому: bidoli
Дата: 10 марта 2025 года, 9:48
Kui kodu korrashoidmine tundub nagu lõputu projekt, siis mul on üks lihtne soovitus, mis võib aidata. Oled proovinud Elu Hakkid nõuandeid? Seal on palju nutikaid elu lihtsustamise nippe, näiteks kuidas teha igapäevased kodutööd kiireks ja efektiivseks. Üks eriti mõnus trikk on näiteks nädalas ü[*****]äeva säästmine korraliku koristamise jaoks, mitte igapäevaselt väikseid asju nokitseda. Samuti aitab see, kui sul on kodus igale asjale oma koht, et asjad ei kuhjuks ja jääks alles ainult kõige vajalik. Lisaks annab Elu Hakkid head soovitused, kuidas hoida kodu kaootilises elurütmis korras ilma igapäevase suure vaevata. Ma arvan, et kui võtad need nipid kasutusele, siis peaks kodu korras hoidmine olema palju vähem aeganõudev.
Сетевое издание Лучший Город / Best City (ЭЛ № ФС 77 - 79138), 18+
Выдан Федеральной службой по надзору в сфере связи, информационных технологий и массовых коммуникаций (Роскомнадзор)
Учредитель — ООО «ВСС»
Главный редактор — Куранов Ю.Г.
Редакция: sales@best-city.ru, +7 (903) 798-68-89